Intrebari frecvente

Este foarte simplu: cu autoturismul pe DN73 din Bran. Se face la stanga catre Moieciu de Sus, pe un drum nou asfaltat, 10 km, iar unde se termina strada, este hotelul.

Sau cu autobuzul de la Brasov din ora in ora pana la intersectie, apoi cu taxi (aprox. 10-15 lei) sau cu masina hotelului.

Pentru indicatii de traseu Waze [ click ]

Pentru indicatii de traseu Google Maps [ click ]

DA. Se achita separat direct la receptia hotelului.

Taxa de curs si workshop-uri, materialele stiintifice si suportul de curs, certificatul de participare, cazare in camera dubla twin pe toata durata Cursului regim 4 (4 nopti), mic dejun si coffee-break-uri; nu include masa de pranz.

Preturile includ toate taxele (tva, taxe de statiune etc.), nu includ minibar/alte consumatii. Plata se face in lei, conform facturii primite la inregistrare.

Demipensiune: masa PRANZ, meniu fix, 3 feluri + apa minerala/plata – se alege cu o seara inainte (exceptie prima zi).

Masa de pranz/cina poate fi servita la restaurantul resortului a-la-carte, sau accesand pachetele concepute de resort.

Nu intra in cost: masa de pranz/cina, cazarea in zile suplimentare, minibar, activitatile extra organizate de terti (excursii in Bran, inchirieri biciclete etc.).

DA

NU

Da. Contactati secretariatul organizatoric.

NU. Doar prin transfer bancar.

DA. Cu specificarea clara a acestui lucru la rubrica “descrierea platii”.

DA

DA

DA. Lista cursantilor si modalitatile de contact va fi trimisa la toti participantii. In plus, pe durata Cursului va functiona un grup Whatsapp prin care se vor transmite noutatile, programul, activitatile etc.

Camerele sunt duble twin cu 2 paturi si se ocupa unisex, cate 2 participanti. Preferintele de cazare se trimit prin mail Secretariatului anterior Cursului.

Bibliografia recomandata va fi trimisa la toti cursantii.

In caz de retragere de la Curs se pierd integral taxele hoteliere. In cazuri temeinic motivate se poate recupera taxa Curs (minus cost materiale curs).

In caz de neprezentare la Curs nu se restituie suma depusa. Certificatul se poate in acest caz obtine doar prin asimilarea cunostintelor din Curs.

Participantii la Curs vor avea prioritate in activitatile stiintifice ale SAMF, studii clinice, granturi etc. si pe viitor.

Internet wi-fi, LCD TV

Restaurant si terasa, Sky bar

Foc de tabara

Club Heaven – DJ profesionist, karaoke

Fitness, Biliard, Ping-pong

Drumetii pe munte

Paintball

Tir cu arcul

Tiroliana

Mountain bike